Vanaf 1 JANUARI 2018 werkt Dr Robrecht Dhollander enkel volgens afspraak !!! 

Start Dr Aad Dhollander:

Op 1 Augustus 2017 startte dokter Aad Dhollander als orthopedisch chirurg in AZ Klina te Brasschaat.. 

Dokter Aad Dhollander vervolledigde zijn opleiding als arts aan de Universiteit Gent. Daar behaalde hij voordien met succes ook het diploma kinesitherapie. Zijn opleiding Orthopedische Chirurgie volgde hij tevens aan de Gentse Universiteit en was zo werkzaam in AZ Delta (Roeselare), ASZ Aalst, AZ Monica (Deurne) en het UZ Gent.

Hij heeft bijzondere interesse in de kniechirurgie. Hij behaalde een doctoraat over de behandeling van kraakbeenletsels, heeft meer dan 20 wetenschappelijke publicaties op zijn naam en is lid van verschillende internationale orthopedische verenigingen.

Na zijn opleiding tot orthopedisch chirurg heeft hij zich verder gespecialiseerd in de chirurgische behandeling van de knie en verbleef gedurende een jaar in de Fowler Kennedy Sports Medicine Clinic te London, Ontario, Canada. Bovendien deed hij ook een fellowship bij het medisch team van voetbalclub Chelsea FC.

Met de komst van dokter Aad Dhollander blijft het team van Orthopedisch chirurgen te Brasschaat verder vernieuwen en nog meer subspecialiseren. Bovendien stelt hij zijn expertise in kniepathologie, sportletsels en traumatologie nu ook beschikbaar in het Waasland, meer bepaald in De Klinge. U kunt hiervoor een afspraak maken via het telefoonnummer 03/7707084.